Palvelut

Ergo- paketit ovat ryhmämuotoista koulutusta. Kokoonnumme kolme kertaa yrityksen toimitiloissa kolmen viikon välein puolitoista tuntia (1,5 h) kerrallaan. Hinta riippuu osallistujien määrästä (minimi osallistujamäärä on 3 henkilöä).

Kokoontumiskerrat sisältävät: 

  • alkumittauksen ja koulutuksen vaikuttavuuden arvioinnin

  • tietoiskuja: miksi ja miten vaalia hyvinvointia

  • ergonomiataitojen käytännön harjoituksia, kehontuntemusta lisääviä harjoituksia

  • elpymistaitojen ja voimaantumisen ohjausta

  • työyhteisön alkukartoituksessa esille tulleita asioita

Prosessi jatkuu kokoontumiskertojen välillä verkon välityksellä (kannustusta, lisäohjeita, vastauksia kysymyksiin).

Ergo- yksilöohjauspaketin myötä saat yksilöllistä ergonomian ohjausta ja yksilöllisiä ohjeita työhyvinvointisi lisäämiseksi. Tunnin yksilöohjauksen hinta 79 € (+alv).

Heräsikö kysymyksiä? Haluaisitko kuulla lisää palveluistani? Täytä yhteydenottolomake, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ErgoHair ®

HIUSALAN TYÖHYVINVOINTIKOULUTUS 

hinta alkaen 490 € (+alv)

Parturi-kampaajien työperäistä rasittumista voidaan vähentää pienillä ergonomisilla ratkaisuilla. Näin voitte vaikuttaa omaan ja/tai työntekijöidenne elämänlaatuun, säästäen samalla kustannuksia, ja voitte kaikki nauttia elämästänne enemmän myös työpäivän jälkeen!

 

Koulutuksessa opit:

  • kehontuntemuksen, kehon kannatuksen ja asennon luonnollisen hallinnan perusteet​​

  • miten käyttää kehon luonnollisia asentoja ja liikemalleja parturi-kampaajan työn eri vaiheissa​​​

  • huomaamaan miten pienet muutokset helpottavat työtäsi

  • helppoja täsmäliikkeitä, joita voit hyödyntää taukojen yhteydessä ja joiden avulla voit ennaltaehkäistä ylirasittumista

  • miten hyvät työjalkineet vaikuttavat vointiisi sekä miten valitset hyvät työjalkineet

ErgoHair -paketin myötä opit myös, miten tuet ja ohjaat asiakkaitasi turvallisiin ja miellyttäviin asentoihin hiusten käsittelyn yhteydessä. 

SunErgo_favicon_edited.jpg

ErgoOffice ®

TOIMISTOTYÖNTEKIJÖIDEN TYÖHYVINVOINTIKOULUTUS

hinta alkaen 750 € (+alv)

Istumisen haittavaikutukset ovat hyvin tiedossa - myös toimistotyöntekijän niskan ja selän kipuina. Seisominenkaan ei ole vaivatonta pidemmän päälle. On monia helppoja keinoja, joiden myötä istuminen ja seisominen helpottuvat. Hyvä kehon kannatus ilmenee myös keskivartalon lihasten aktivoitumisena, hengityksen helpottumisena ja vireystilan nousuna.

 

Toimistotyöntekijällä olkapään, kyynärpään ja ranteen kiputilat ovat myös yleisiä. Ne ovat useimmiten seurausta epäedullisesta kehon asennosta ja sen yksipuolisesta käytöstä.

 

ErgoOffice -paketti auttaa sinua pitämään huolta tärkeimmästä työvälineestäsi, omasta kehostasi. Koulutuksen harjoitukset auttavat vähentämään myös stressiä.​​

SunErgo_favicon_edited.jpg