Malla Helenius

SunErgon perustaja, fysioterapeutti. Työkalupakissani on monenlaisia keinoja palvella työyhteisöjen hyvinvointia. 

Minulla on yli 30- vuoden kokemus fysioterapia-alasta. Yrittäjänäkin olen toiminut lähes yhtä kauan. Työni on kulkenut helposti mukanani  Turusta Hyvinkäälle ja sieltä Ivalon kautta Englantiin. Ympyrä on  sulkeutunut, kun olen palannut takaisin Turkuun.

Asiakkaani ovat olleet pääsääntöisesti työikäisiä henkilöitä, joilla on ollut monenlaisia tuki-ja liikuntaelinten vaivoja. Työhöni on kuulunut myös ryhmien ohjaaminen ja tuntiopettajana toimiminen. 

 

Olen vuosien varrella osallistunut moniin asiakas- ja kädentaitoja kehittäviin alan koulutuksiin. Koska kaipasin kokonaisvaltaista lähestymistapaa, olen kouluttautunut myös shiatsu-hoitajaksi ja perehtynyt mm. Alexander - tekniikkaan sekä kiinalaisiin Tai Chi ja Chi Kung-harjoituksiin. Niiden myötä olen oppinut paljon luonnollisesta kehon käyttämisestä sekä liikkeen ja liikkumisen ketjureaktioista. Ilokseni polvikipuni, jotka rajoittivat kävelelyäni ovat loppuneet tietoisemman alaraajojen käytön myötä. Mieluisat harrastukseni - tanssi, hiihto ja kävely - ovat opettaneet minulle myös paljon kehon käyttämisestä. 

 

Itsetuntemus- ja tietoisuustaitojen omaksuminen on ollut merkittävä tekijä elämässäni viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan. Läsnäolo? Tiedän, että sisäinen hyvinvointini ja siitä vastuun kantaminen on kaiken A ja O. 

SunErgon avulla minun on mahdollista tehdä todeksi kymmenvuotinen haaveeni: laittaa saamani hyvä kiertämään työyhteisöjen ja työntekijöiden hyväksi.

 

Työtä tehdessäsi voit vaalia hyvinvointiasi monin yksinkertaisin keinoin.

SunErgo Oy

04200 Kerava

Tel: +358 40 7064660

malla@sunergo.fi

Y-tunnus 2965649-2

Tietosuojaseloste

© 2019 SunErgo Oy | toteutus www.mikasalminen.com